ONZE TARIEVEN

Bel ons nu 03/646.28.46.

Geniet van een korting wanneer wij in uw gemeente aan het werk zijn! Ik tracht ieder jaar in enkele gemeenten rond Ekeren langs te komen voor reiniging en keuring van de centrale verwarmingsketels. Daar deze werken soms collectief gebeuren kan u op dat moment genieten van een korting op de normale prijs.

Voordeeltarief vanaf € 110 ( inclusief 6% BTW als woning ouder is dan 10 jaar ) (Meerprijs van € 26 voor vervanging van de branderpakking bij condensatieketel) Vanaf reiniging van 3 toestellen in hetzelfde appartementsgebouw geniet u automatisch van ons voordeeltarief. Bekijk de rubriek 'De Onderhoudsbeurt' om te weten welke werkzaamheden worden uitgevoerd bij ons bezoek.

Om de kostprijs te drukken raden wij u aan om de audit te combineren met het jaarlijks onderhoud van uw verwarmingsinstallatie. Als dit samen met het onderhoud kan gebeuren vallen bepaalde kosten weg zoals verplaatsing en rendementbepaling.

Ter plaatse noteren wij uw gasverbruik volgens uw laatste afrekening (zie dat u die ter beschikking hebt voor ons) en het aantal bewoners waaruit het gezin bestaat.
Binnen de 10 dagen stellen wij u de audit op en sturen we u die toe.
Eventuele toelichting kan dan via mail of telefoon gebeuren.

Kostprijs voor de audit ( is geen keuring/onderhoud! ) : € 85 ( BTW inbegrepen ) : indien u dit samen met de keuring van uw ketel laat uitvoeren.

Kostprijs voor de audit zonder keuring/onderhoud : € 115 ( BTW inbegrepen )